SePoarta.ro

Articole
Moda
Coafuri, frizuri
Make-up, manichiura
Barbati cu stil Tatuaje, piercing Intra pe forum Contact

;
 • wer Berbec (21.03 - 20.04)
  wer Taur Taur (21.04 - 21.05)
  we Gemeni Gemeni (22.05 - 21.06)
  Gemeni Rac Rac (22.06 - 22.07)
  wre Leu Leu (23.07 - 22.08)
  Gemeni Fecioara Fecioara (23.08 - 21.09)
  Gemeni Balanta Balanta (22.09 - 22.10)
  Gemeni Scorpion Scorpion (23.10-21.11)
  Gemeni Sagetator Sagetator(22.11-20.12)
  Gemeni Capricorn Capricorn(21.12-19.01)
  Gemeni Varsator Varsator (20.01-18.02)
  Gemeni Pesti Pesti (19.02 - 20.03)
Berbec


Indice de masa corporala

Berbec

CE ASTEAPTA UN BARBAT
DE LA IUBITA SA?


Ea sa-i acorde primul loc
     Orice barbat considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lui. Deci manifestati-va interesul in ceea ce priveste viata personala a iubitului dvs., ce problema are la servici, ce-i fac parintii, prietenii, cu ce il puteti ajuta in orice domeniu.
 
Ea trebuie sa reuseasca sa supuna ceea ce are de spus fara sa para a critica
     Indiferent de discutie, dar mai ales in ceea ce priveste jucul amoros, femeia nu trebuie sa se planga sau sa reproseze. Barbatul doreste intotdeauna sa-i spuneti prieteneste si daca se poate dinainte ceeace v-ar satisface. Cel mai penibil cosmar al unui barbat este sa-si dea osteneala sa realizeze ceva deosebit si sa primeasca reprosuri si "mutre" nesatisfacute.
 
In ceea  ce priveste ordinea, ea trebuie sa fie intotdeauna toleranta
     Chiar daca el isi arunca lucrurile in dezordine, femeia nu trebuie sa se transforme intr-o cicalitoare pedanta. Desi  barbatii apreciaza femeile ordonate si curate, nu considera ca ei trebuie sa raspunda la fel. Mai subzista undeva in subconstientul masculin ca femeia este singura care raspunde de curatenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu cracneste, nici tiranul care vaneaza scame.
 
Ea trebuie sa fie mereu dragastoasa
     Adeseori barbatii uita ca si iubita lor poate avea problememe ei. Este de preferat sa amanati o intalnire, decat sa mergeti afisand oboseala, enervare si lipsa de chef. Totusi, un minim autocontrol rezolva aceasta situatie. Barbatii apreciaza in mod deosebit o femeie mereu tandra si care le arata dragoste, chiar cautand sa-i multumeasca.
 
Ea nu trebuie sa fie geloasa
     Daca iubitul dvs. este atras si de alte femei, atitudinea cea mai inteleapta este de a zambi  si de a intelege ca nu este nimic rau in  a admira frumusetea, oriunde apare ea. Fiti sigura ca iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, asa ca de ce sa nu va jucati putin? Nimanui nu-i place sa fie tinut in cusca. Iar daca o faceti acesta este cel mai sigur mod de  a-l determina ca intr-adevar sa se intereseze cum ar scapa din ea.
 

Sfaturi Relatii

Ea trebuie sa aiba propria ei viata personala si sa fie o femeie puternica din punct de vedere emotional.
     Era o vreme cand barbatii apreciau mimozele care plangeau din orice fleac si se agatau neajutorate de maneca hainei lor, pentru a le oferi prilejul sa-si arate virilitatea. Barbatii moderni prefera femeile sigure pe ele (dar nu masculinizate), puternice, feminine, stapane pe situatie, cu care sa trateze de la egal la egal. Nu se mai poarta papusile frumoase si fara nimic in cap, bune doar ca ornament. Totusi, nu uitati ca el trebuie sa ramana vioara intai, chiar daca tot de la dvs. a primit sfatul cel mai bun.
 
Ea trebuie sa fie mereu gata sa-l urmeze, si asta repede
     Bunica avea o vorba: "atunci cand barbatul iti zice hai sa mergem undeva, nu trebuie sa-l refuzi, pentru ca a doua oara pleaca singur".  Barbatii prefera femeile care se imbraca repede si ii insotesc la un meci de fotbal fara sa faca o drama din schimbarea programului. Mai ales ei detesta sa astepte din cauza "gatelilor interminabile". Deci solutia ar fi sa va pregatiti dinainte, si sa-l surprindeti prin promptitudine.
 
 Ea trebuie sa fie mai activa si mai pasionala in actul erotic
     Desi barbatii reusesc uneori sa fie romantici, ei prefera femeile care nu le pretind sa fie langurosi chiar de fiecare data cand sunt "incinsi". Pentru barbati senzatiile fizice sunt mai acute si ei nu au nevoie de o comunicare intensa pe alte planuri, mai ales cand fac dragoste. In orice caz orice barbat va fi atras de o femeie care stie sa fie fiaerbinte in intimitate, care sa-i arate ca il doreste sincer si participa plina de bucurie la fanteziile lui erotice. Deci renuntati la pasivitatea gen "saltea" si adaugati-va propriile fantezii la intannirea cu iubitul.
 
Ea trebuie sa fie de incredere si punctuala
     Desi reprezinta aproape o utopie, aceste deziderate continua sa fie visul oricarui barbat. Daca intarziati prea mult la intalniri, riscati sa nu va mai astepte, iar daca va schimbati din 5 in 5 minute atitudinea, barbatul va fi complet derutat ce vreti cu adevarat. In general orice barbat doreste ca iubita sa sa se comporte intr0o mare masura cam cum ar face-o el (bineinteles nu si in amor!).
 
Ea trebuie sa fie intotdeauna spontana si deschisa in amor.
    Barbatilor le plac jocurile amoroase pe furis. La restaurant sau intr-o vizita simandicoasa, un joc al picioarelor pe sub masa, mai ales cand exista si un mic risc, va aprinde pasiunea iubitului. Gustul barbatului spre aventura poate fi incitat de mana dvs. odihnindu-se pe coapsa lui sub masa, sau de o mangaiere mai indrazneata in autobuzAlte articole din categoria Stil de viata
Se poarta lista de casatorie
Trabuc de 470$
Lamborghini Reventon
Lenjerie Intima

33

 

 

Copyright 2007-2008 © HBM. All rights reserved.
SePoarta.ro - Sfaturi in relatii | Sfaturi pentru femei | Ce asteapta un barbat de la iubita sa