SePoarta.ro

Articole
Moda
Coafuri, frizuri
Make-up, manichiura
Barbati cu stil Tatuaje, piercing Intra pe forum Contact

;
  • wer Berbec (21.03 - 20.04)
    wer Taur Taur (21.04 - 21.05)
    we Gemeni Gemeni (22.05 - 21.06)
    Gemeni Rac Rac (22.06 - 22.07)
    wre Leu Leu (23.07 - 22.08)
    Gemeni Fecioara Fecioara (23.08 - 21.09)
    Gemeni Balanta Balanta (22.09 - 22.10)
    Gemeni Scorpion Scorpion (23.10-21.11)
    Gemeni Sagetator Sagetator(22.11-20.12)
    Gemeni Capricorn Capricorn(21.12-19.01)
    Gemeni Varsator Varsator (20.01-18.02)
    Gemeni Pesti Pesti (19.02 - 20.03)
Berbec


Indice de masa corporala

Berbec

SE POARTA COCKTAIL-URILE


In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva retete de cocktail -uri :

Cosmopolitan

Cosmopolitan Coktail


Ingrediente
4-5 cl votka
3 cl triplu sec
2-3 cl suc de lamaine
4-5 cl suc de afine, cirese sau visine
Metode/pasi
Se combina ingredientele in shaker 5 minute, apoi se strecoara prin gheata in paharul de cocktail si se orneaza cu o cireasa glazurata.

 

Cocktail din cafea si coniac

Cocktail din cafea si coniac

Ingrediente
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac
Metode/pasi
Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.


 

Sirop de fructe cu lapte

Sirop de fructe cu lapte

Ingrediente
Preparate
Siropuri
4-5 linguri sirop, 100 ml lapte, 100 ml apa minerala.
Metode/pasi
Se dizolva siropul în laptele caldut, într-un pahar. Se lasa sa se raceasca. Înainte de a-l servi, se adauga apa minerala.

 

Cafea in 4 culori

Cafea in 4 culori

Ingrediente
Cafea, Ceai
ciocolata
lapte
cafea
Metode/pasi
Punem 4 straturi delicioase: primul de ciocolata, al doilea de lapte, al treilea de cafea, si in final multa multa spuma de lapte;
Se serveste intr-un pahar mare, transparent neaparat, pentru a admira efectul celor 4 straturi de culoare diferita.

 

Bavareza de cafea

Bavareza de cafea


Ingrediente
Cafea, Ceai
Pentru 4 persoane: 4 cesti cafea foarte tare, 1 foaie de gelatina, 100 g frisca.

Metode/pasi:
Se topeste gelatina in cafeaua calda. Când preparatul mai este cald se imparte in patru cupe si se da la rece. Se poate raci si intr-o forma de savarina, umplându-se la mijloc cu frisca.

 

 


Alte articole din categoria GASTROOMIE
Meniuri usoare pe baza de peste si fructe de mare
Salate delicioase

Desert ispititor

Lenjerie Intima

2

 

 

Copyright 2007-2008 © HBM. All rights reserved.
SePoarta.ro - Cocktailuri | Bauturi | Metode de preparare | Retete cocktail