Home Page

Articole
Moda
Coafuri, frizuri
Make-up, manichiura
Barbati cu stil Tatuaje, piercing Intra pe forum Contact

;
 • wer Berbec (21.03 - 20.04)
  wer Taur Taur (21.04 - 21.05)
  we Gemeni Gemeni (22.05 - 21.06)
  Gemeni Rac Rac (22.06 - 22.07)
  wre Leu Leu (23.07 - 22.08)
  Gemeni Fecioara Fecioara (23.08 - 21.09)
  Gemeni Balanta Balanta (22.09 - 22.10)
  Gemeni Scorpion Scorpion (23.10-21.11)
  Gemeni Sagetator Sagetator(22.11-20.12)
  Gemeni Capricorn Capricorn(21.12-19.01)
  Gemeni Varsator Varsator (20.01-18.02)
  Gemeni Pesti Pesti (19.02 - 20.03)
Berbec


Indice de masa corporala

Berbec

ROMA, CETATEA ETERNA


Sa calatoresti la Roma este unicul mod in care iti poti da seama daca ceea ce ti-ai inchipuit sau ceea ce ai vazut in imagini este la fel.Strazile si pietele sunt cel mai bun loc in care te poti lasa sedus de fiorul unui trecut ce se dovedeste reticent in a cadea prada uitarii.
Roma

Nu veti gasi dificil sa va pregatiti calatoria la Roma. Pe internet puteti gasi o infinitate de informatii si referinte in functie de propriile asteptari si preferinte. Nu conteaza care sunt acestea, pot fi legate de cultura, gastronomie sau ultimele tendite in moda. Cei 3000 de ani de istorie sunt de ajuns pt asta si chiar pt mai mult.
Si in afara de asta sa zburati la Roma va va parea mai ieftin ca niciodata pt ca nu trebuie decat sa cautati unul dintre zborurile economice care acum sunt la indemana noastra si sa va avantati intr-o aventura in acest minunat oras,care pare sa aiba viata,care va ademeneste atat ziua cat si noaptea si care va va parea ca va sopteste inca din primul moment in care coborati in avion : <bienvenutto>.

Roma
Bine ati venit intr-o lume in care domneste  adevarata cultura,unde veti intalni in cadrul aceluias scenariu, o lume clasica,una a barocului si una a rrenascentismului, faurind un peisaj istoric,unul colosal.Bine ati venit in orasul de suflet al lui Leonardo da Vinci,in cerul unde Miguel Angel si-a desfacut aripile si si-a asternut culorile,in orasul unde Bernini si Borromini si-au disputat partida,deasupra ansamblului de biserici in stil baroc.
Roma

Intrati in contact  cu aceiasi arena unde si-au dat viata numerosi gladiatori,unde se gaseau unele dintre cele mai fioroase animale.Indrazniti sa va indreptati privirea catre Moise,sa pasi in apa din Fontana di Trevi.Pierdeti-va pe strazile Romei si gasiti aglomeratia pietelor acesteia

Roma
Strabate-i fara frica cele 45 de Sali subterane ale casei lui Nero,urcati fara graba treptele de la Scalinata Trinita dei Monti,unde isi dau intalnire zi de zi tineri veniti din toate partile lumii,oferiti-va luxul de a o privi pe Afrodita si pe celelalte modele consacrate ale frumusetii divine,in palatul renascentist Palzzo Altemps.
Roma

Lasati-va sedusi de aroma unui capucino,respirati viata pietelor sale,recreati-va in ambienta decorului roman,unde Cesar a luat deciziile unui intreg imperiu...
Toate drumurile duc la Roma,Roma reprezinta toate drumurile.

Roma


Alte articole din categoria STIL DE VIATA
Cu ce te imbraci cand calatoresti cu avionul?
Un trabuc de 470$
Lamborghini Reventon zapaceste audienta
Lenjerie Intima

2